Β' ΕΠΣ Πιερίας 12η αγωνιστική: Απόλλων Ράχης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-1.

 Σημαντικη για την ομάδα του άνω Αγίου Ιωάννη, που σκαρφάλωσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.



Η ομάδα του Δημήτρη Παπαγιαννούλη επικράτησε με 0-1 εκτός έδρας επι του Απόλλωνα Ράχης, ανεβαίνοντας στην 4η θέση με 24 βαθμούς και στο -6 από την κορυφή!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες κυρίως με τον Γιάννη, αλλά δυστυχώς καμία δεν κατέληξε στα δίχτυα, καθώς το δοκάρι και ο τερματοφύλακας του Απόλλων στέρησαν το γκολ από την Πίνδο. Οι γηπεδούχοι από μεριά τους είχαν ένα καλό δεκάλεπτο στο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, αλλά η εξαιρετική αμυντική λειτουργία του άνω Αγίου Ιωάννη, σε ένα ακόμη παιχνίδι, είχε αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να πάνε με το 0 στα αποδυτήρια. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Πίνδο, καθώς ευτύχησε να προηγηθεί με εξαιρετική κεφάλια του Lleshaj, έπειτα απο σέντρα ακρίβειας του Τσέτσιλα. Στην συνέχεια του παιχνιδιού υπήρχαν ευκαιρίες εκατερωθεν, αλλά καμία δεν πήγε στα δίχτυα, με αποτέλεσμα το 0-1 να είναι και το τελικό σκορ.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του κ. Δημήτρη Παπαγιαννούλη έχει δεχτεί μόλις 4 τέρματα στο πρωτάθλημα, τα λιγότερα από οποιοδήποτε άλλη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Απόλλων Ράχης: Δραγασιάς, Μπαλούκας (72' Βαϊτσόπουλος), Κατσαμάγκας Κ., Κουμαντζιάς, Χατζηβασιλείου (62' Μπουρονίκος), Στρατής (23' Τσιρίμπασης), Χάζμα, Κατσαμάγκας Χ., Καρακούσης, Κατής, Μπαλαούρας (62' Τριανταφύλλου).

Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη: Μυρωτής, Παρμακτσίδης Π., Κακκάρας Σ., Σιούντας, Παρμακτσίδης Κ., Lleshaj, Καραθάνος Γ. (Καραθάνος Α.), Κηπόπουλος (69' Λαφατζής) Εφραιμίδης, Γιάννης (Αμπατζίδης Δ.), Τσέτσιλας (69' Μαντζαρίδης).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Εθνικός Κατερίνης 0-5.

B' ΕΠΣ Πιερίας 6η αγωνιστική:Πίνδος άνω Αγιάννη - Πρόοδος Παλιού Κεραμιδίου 2-1 (φώτο & βίντεο)