19η αγωνιστική Β' ΕΠΣ Πιερίας: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Ελπίς Ανδρομάχης 2-1.

 Άντεξε με δέκα παίκτες η Πίνδος και με ανατροπή μέσα σε πέντε λεπτά, έφτασε τους 29 βαθμούς και σκαρφάλωσε στην 5η προνομιούχο θέση που οδηγεί στα playoff.




Το ντέρμπι της αγωνιστικής βρήκε νικητή την Πίνδο απέναντι στην Ελπίς.

Αν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, δεν κατάφεραν να αποσπάσουν βαθμούς από την ομάδα του άνω Αγίου Ιωάννη, που έδειξε να το ήθελε παραπάνω και στην τελική κατόρθωσε να πάρει τους τρείς πολύτιμους βαθμούς.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες, αλλά δεν κατόρθωσαν να σκοράρουν και έμειναν έτσι στο 0-0.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, "κρατούσαν" το καλό για το δεύτερο μέρος.

Η Ελπίς κατόρθωσε να σκοράρει στο 51' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γεωργιάδη. Ένα πέναλτι το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι.

Στο 72' η ομάδα της Πίνδου, έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς ο Αμπατζίδης αντίκρησε την απευθείας κόκινη κάρτα, διαμαρτυρόμενος έντονα στον διαιτητή, ο οποίος ορθά τον απέβαλε.

Στο 76' ο Κακκάρας κέρδισε πέναλτι από τον Γκιλιάβα και ο Γιάννης το μετουσίωσε σε γκόλ, κάνοντας έτσι το 1-1

Στο 81' η Πίνδος έφτασε στην ανατροπή και πάλι με τον Γιάννη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε, εξαιρετική κάθετη πάσα του Παρμακτσίδη Π., όπου ο πρώτος πέρασε μέχρι και τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία, γράφοντας το τελικό 2-1.

Το σκόρ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, αν και η Ελπίς έφτασε κοντά στην ισοφάριση σε δύο περιπτώσεις. Στην πρώτη η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Μυρωτή, ενώ στην δεύτερη, ο Παρμακτσίδης Κ., σταμάτησε την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή.

MVP  του αγώνα

Όλοι οι παίκτες της Πίνδου, για το πάθος και την ψυχή που έδειξαν, στο παιχνίδι, ακόμα και με παίκτη λιγότερο. Ο προπονητής - ποδοσφαιριστής, Τσιβαλίδης Γιάννης, που διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι και με τις κινήσεις του έδωσε άλλη πνοή στο παιχνίδι.

Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη:

Μυρωτής, Σιούντας (46' Καραθάνος), Παπαργυρίου, Παρμακτσίδης Κ. (90+3' Μπλιώνας), Κακκάρας, Παρμακτσίδης Π., Γρηγοριάδης, Κότσι (65' Λεσάι), Γιάννης (87' Τσιβαλιδης), Φωκαΐδης, Αμπατζίδης.





Ελπίς Ανδρομάχης (Θάνος Τζήμας): 

Γκιλιάβας, Κελέρογλου, Κουκάρας (90+1' Λάμο), Γεωργιάδης, Κατσαντώνης, Μπούσιου, Τσέτσιλας, Παπαδόπουλος (77' Τζιμόπουλλος), Σιώκας, Κυπαρίσσης, Σκούφας.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Β' ΕΠΣ Πιερίας 12η αγωνιστική: Απόλλων Ράχης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-1.

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Εθνικός Κατερίνης 0-5.

Κεραυνός Μακρυγιάλου - Πίνδος Άνω Αγιάννη 0-4.Δίκαιη νίκη για τους φιλοξενουμένους