Β' ΕΠΣ Πιερίας 14η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάνννη - Νέος Παμβρυακός 4-3.

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Φωκαΐδη Νίκο η Πίνδος επικράτησε με σκορ 4-3 του Νέου Παμβρυακού και παρέμεινε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και έντονο ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο του άνω Αγίου Ιωάννη,
ανάμεσα στην τοπική Πίνδο και την ομάδα του Νέου Παμβρυακού.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Στο 18' οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Σιασιόπουλο, όπου μετά από λάθος εκτίμηση του Μυρωτή, ο επιθετικός του Παμβρυακού έστειλε  την μπάλα στην κενή εστία, ανοίγοντας έτσι τον χορό των γκόλ.
Στο 38' ο Παμβρυακός θα χάσει τεράστια ευκαιρία να πάρει αέρα δύο τερμάτων, όταν σε εκτέλεση πέναλτι του Στραβογιάννη, ο Μυρωτής έπεσε στην σωστή γωνία και από μοιραίος έγινε ήρωας για τους γηπεδούχους. Στην εξέλιξη της φάσης η ομάδα του Αγιάννη βγήκε στην αντεπίθεση, με τον Αμπατζίδη να κερδίζει πέναλτι, αλλά και την αποβολή, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, του Βαϊνά.
Το κερδισμένο πέναλτι μετουσίωσε σε γκολ ο Γιάννης, ισοφαρίζοντας έτσι σε 1-1.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή του παιχνιδιού πριν το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 43' με τον Φωκαΐδη, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στην παρθενική του συμμετοχή με την φανέλα του άνω Αγιάννη.
Στο 45' η ομάδα της Βρύας, αν και με δέκα ποδοσφαιριστές θα φτάσει στην ισοφάριση με τον Δαλάκα, κάνοντας έτσι, το 2-2.
Στο 45+1' ο Φωκαΐδης ανέλαβε δράση για δεύτερη φορά στον αγώνα, για να δώσει ξανά το προβάδισμα για την ομάδα του, κάνοντας το 3-2, όπου ήταν και το σκόρ του ημιχρόνου.


Το 4-2 διαμορφώθηκε στο 80' με το χατ-τρικ του 17χρονου Φωκαΐδη, όπου έπειτα από σέντρα του Καραθάνου, έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μήτση.
Η ομάδα του Παμβρυακού το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει σε 4-3, που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.
Η φάση που πάγωσε για λίγο την αναμέτρηση διαδραματίστηκε στο 65', όταν υπήρξε σύγκρουση κεφάλι με κεφάλι, μεταξύ των Παπαργυρίου και Χασιάκη.
Η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του άνω Αγιάννη εύχονται περαστικά στους δυο ποδοσφαιριστές.


MVP του αγώνa: Φωκαΐδης Νικόλαος, ο νεαρός επιθετικός, καινούργιο απόκτημα από την ομάδα της Πίνδου, στο ντεμπούτο του με την φανέλα του άνω Αγιάννη, έκανε την διαφορά πετυχαίνοντας χατ-τρικ. Η συμβολή του στο παιχνίδι ήταν καθοριστική, όχι μόνο με τα τρία γκόλ που πέτυχε, αλλά και με την παρουσία του και στα 83' που αγωνίστηκε.


Διαιτητής του αγώνα του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης, με βοηθούς τον Κουκοβίτη και την Κουρινιώτη.

Οι ενδεκάδες:

Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη: Μυρωτής, Καραθάνος, Μπλιώνας, Τσιβαλίδης, Κακκάρας Σ., Μαντζαρίδης (68' Παρμακτσίδης Κ.), Παπαργυρίου (68' λ.τ. Γρηγοριάδης) , Παρμακτσίδης Π., Αμπατζίδης, Φωκαΐδης (83' Κότσι), Γιάννης.


Νέος Παμβρυακός (Στραβογιάννης Δ.): Μήτσης, Αποστολόπουλος, Τσάτσος Δ.,  Χασιάκης (74' λ.τ. Στραβογιάννης Ν.), Χρυσόπουλος (42' Βαρμάζης), Καραμέλιος, Σιασιόπουλος, Στραβογιάννης Ν., Βαϊνάς, Δαλάκας, Κοντός.


Επόμενη 15η αγωνιστική
Αιγινιακός - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Β' ΕΠΣ Πιερίας 12η αγωνιστική: Απόλλων Ράχης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-1.

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Εθνικός Κατερίνης 0-5.

Κεραυνός Μακρυγιάλου - Πίνδος Άνω Αγιάννη 0-4.Δίκαιη νίκη για τους φιλοξενουμένους