Β' ΕΠΣ Πιερίας 14η αγωνιστική: Aπόλλων Ράχης - Πίνδος άω Αγίου Ιωάννη 2-3.

         Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα του άνω Αγίου Ιωάννη, επικρατώντας με σκόρ 2-3, απέναντι στην ομάδα της Ράχης.



Ξεπέρασε το εμπόδιο του Απόλλων Ράχης, ο άνω Άγιος Ιωάννης, κερδίζοντας με σκόρ 2-3.
 
Έπειτα από αυτή την νίκη οι φιλοξενούμενοι σκαρφάλωσαν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β' ΕΠΣ Πιερίας, συγκατοικώντας με τον Απόλλων Ράχης και τον Απόλλων Λιτοχώρου (έχουν όλοι 18 βαθμούς, υπερτερεί η Πίνδος στα γκόλ).
Σε ένα μάτς όπου η ομάδα του άνω Αγίου Ιωάννη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με μόνο σκοπό να πάρει τους 3 βαθμούς, ευτύχησε να προηγηθεί από νωρίς με αέρα δύο τερμάτων, μάλιστα έχασε ευκαιρίες για να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκόρ. Παρόλα αυτά η ομάδα της Ράχης κατάφερε να βρεί ένα γκόλ από το πουθενά, έπειτα απο το λάθος του διαιτητή της αναμέτρησης, αφού καταλόγισε πέναλτι σε μία ανύποπτη φάση, παγώνοντας έτσι τους φιλοξενουμένους και δίνωντας κίνητρο στην γηπεδούχο ομάδα να αναθαρίσει και να προσπαθήσει να πάρει αποτελέσμα. Ο Εφραιμίδης όμως είχε αντίθετη άποψη, καθώς χάρισε την νίκη στην ομάδα του Γιάννη Τσιβαλίδη, μια νίκη την οποία την άξιζε και με το παραπάνω.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού:

Στο 7' του παιχνιδιού ο Γιάννης έκανε το 0-1 για την φιλοξενούμενη ομάδα.
Στο 25' ο Εφραιμίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όπου μετά από εξαιρετική πάσα του Παπαζήσε, πλάσαρε ψύχραιμα τον αντίπαλο τερματοφύλακα, κάνοντας το 0-2.
Στο 28' οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 0-3, έπειτα απο εκτέλεση κόρνερ του Γιάννη, ο Παρμακτσίδης Κ. με καρφωτή κεφαλιά σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Δραγασιά.
Στο 36' ο επόπτης "σταματάει" αντεπίθεση των φιλοξενούμενων υποδεικνύοντας λανθασμένα offside.
Στο 40' η ομάδα της Ράχης κερδίζει πέναλτι , έπειτα από λανθασμένη απόφαση του διαιτητή, σηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από πλευράς Πίνδου. Το πέναλτι μετουσιωνεί σε γκόλ ο Κατσαμάγκας Χ., μειώνοντας σε 1-2.



Στο 70' ο Κατσαμάγκας Χ. "χτυπάει" και πάλι, ισοφαρίζοντας σε 2-2, με σούτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Στο 75' η Πίνδος παίρνει και πάλι κεφάλι με το δεύτερο προσωπικό γκόλ του Εφραιμίδη, χαρίζοντας έτσι την νίκη με σκόρ 2-3 για την ομάδα του άνω Αγίου Ιωάννη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο  Ασλανίδης Γ., με βοηθούς τους Μαυρυγιώργη και Μπατσαρά.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Β' ΕΠΣ Πιερίας 12η αγωνιστική: Απόλλων Ράχης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-1.

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Εθνικός Κατερίνης 0-5.

B' ΕΠΣ Πιερίας 6η αγωνιστική:Πίνδος άνω Αγιάννη - Πρόοδος Παλιού Κεραμιδίου 2-1 (φώτο & βίντεο)