Β' ΕΠΣ Πιερίας 10η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Ελπίς Ανδρομάχης 1-2.

 Με το αριστερό ξεκίνησε η ομάδα του άνω Αγίου Ιωάννη το 2023, πιο συγκεκριμένα ηττήθηκε από την Ελπίς Ανδρομάχης με σκόρ 1-2.


Η Ελπίς Ανδρομάχης υποχρέωσε τον άνω Άγιο Ιωάννη στην πρώτη του εντός έδρα ήττα και τον άφησε μόνο στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η ίδια σκαρφάλωσε στην 3η θέση, μόλις 4 βαθμούς από την 1η.
Σε ένα παιχνίδι όπου η Πίνδος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι στα πρώτα λέπτα και γενικότερα παρουσίασε μια καλή ποδοσφαιρική εικόνα, η Ελπίς φάνηκε να έχει παραπάνω πίστη και πάθος στο παιχνίδι της, κάτι το οποίο την βοήθησε να να φτάσει στο νικηφόρο απότελεσμα. Ένα απότελεσμα που αδικεί την γηπεδούχο ομάδα, που άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού:

Στο 32' η Πίνδος ευτύχησε να ανοίξει το σκόρ με τον Πάγια, ο οποίος με ωραίο διαγώνιο σούτ νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, γράφοντας το 1-0.

Στο 37' ήρθε η απάντηση από τον Παπαζήση Ν., όπου σε αντεπίθεση της Ελπίς, ο σκόρερ βρέθηκε απέναντι από τον Σιούντα και με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 49' η Ελπίς έφτασε στην ανατροπή με τον Ταφραλή, εκμεταλλευόμενος λάθος των γηπεδούχων και με φοβερό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-2.

Στο 85' η ομάδα της Ανδρομάχης έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές, με τον Γκουνέλα να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη-κόκκινη κάρτα, κάτι το οποίο θα έπρεπε να συμβεί τουλάχιστον πέντε λεπτά νωρίτερα!


Διατητής ήταν ο Παραδεισόπουλος, με βοηθούς την Τσικλιτάρη Β. και τον Κουκοβίτη Αλ.

Οι ενδεκάδες:

Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη ( Τσιβαλίδης Γιάννης): Σιούντας, Καραθάνος (87' Παρμακτσίδης Κ.), Παπαργυρίου, Δημητριάδης, Κακκάρας Στ., Εφραιμίδης., Παρμακτσίδης Π. (82' Λυκίδης), Αμπατζίδης Γ., Πάγια (51' λ.τ. Παπαζήσης Κ.), Γιάννης, Lleshaj.


Ελπίς Ανδρομάχης (Τσιαμπέρας Βαγγέλης): Μπαμπαΐτης, Βογιατζής (Φωτόπουλος Γ.) Μαγιώνας, Κουκάρας, Κουϊμτζίδης, Κελέρογλου, Παπαζήσης Ν., Ταφραλής (90+2' Λάμο Ο.), Καραδήμος (50' Γκουνέλας), Μπούσιος, Τζήκας.







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Β' ΕΠΣ Πιερίας 12η αγωνιστική: Απόλλων Ράχης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-1.

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Εθνικός Κατερίνης 0-5.

B' ΕΠΣ Πιερίας 6η αγωνιστική:Πίνδος άνω Αγιάννη - Πρόοδος Παλιού Κεραμιδίου 2-1 (φώτο & βίντεο)