Β' ΕΠΣ Πιερίας 9η αγωνιστική: Νέος Παμβρυακός - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-3.

 Με το νικηφόρο 0-3 επικράτησε η ομάδα του άνω Αγίου Ιωάννη επί του Νέου Παμβρυακού, για την 9η αγωνιστική της Β' ΕΠΣ Πιερίας.


Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα σκαρφάλωσε η Πίνδος μετά το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα της Βρύας, που παρέμεινε στην 10η και προ-τελευταία θέση της κατηγορίας.

Με αυτή την αγωνιστική έκλεισαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2022, για όλες τις ομάδες της κατηγορίας, καθώς είναι προγραμματισμένη η διακοπή των πρωταθλημάτων για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού:

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, χωρίς αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα πατήματα τους, μετά από το 25' του αγώνα, όπου κατάφεραν να κρατήσουν παραπάνω την μπάλα στα πόδια τους και να γίνουν δημιουργικοί.

Μέσα σε ένα διάστημα δύο λεπτών η Πίνδος πήρε αέρα δύο τερμάτων και ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι.

Στο 33' ο Γιάννης άνοιξε το σκόρ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, διαμορφώνοντας το 0-1.

Στο 35' ο δείκτης του σκόρ ανέβηκε στο 0-2, με τον Παπαργυρίου να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από αδυναμία απομάκρυνσης της μπάλας από τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πίνδος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, μόλις στο 47' ο Γιάννης σε τετ α τετ, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να φτάσουν στο 0-3, χωρίς όμως να τις μετουσιώσουν σε γκόλ, κάτι το οποίο έδωσε θάρρος στους γηπεδούχους για να πιέσουν, ώστε να πετύχουν το γκόλ που θα τους έβαζε στο παιχνίδι. 

Στο 79' ο Γιάννης με δεύτερο προσωπικό γκόλ, έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων, κάνοντας το τελικό 0-3.

    Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ασλανίδης Αν., με βοηθούς τους Γερμανό και Χαλκίδη Β.

Οι ενδεκάδες:

Nέος Παμβρυακόος (Διονύσης Στραβογιάννης): Μήτσης, Στραβογιάννης Ν., Χρυσόπουλος, Χασιάκης, Νικολαΐδης Α., Τζάγκας (66' Νικολαΐδης Σ.), Σιασιόπουλος, Στραβογιάννης Ν. (85' Αδάμος), Νικολαΐδης Γ. (46' Σιασιόπουλος), Κόντος (66' Καραμέλιος), Δαλάκας.

Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη (Γιάννης Τσιβαλίδης): Σιούντας, Καραθάνος, Δημητριάδης, Παπαργυρίου, Κακκάρας Στ., Παπαζήσης, Παρμακτσίδης Π., Lleshaj, Πάγια, Γιάννης (80' Καρράς), Αμπατζίδης Γ.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Β' ΕΠΣ Πιερίας 12η αγωνιστική: Απόλλων Ράχης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-1.

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Εθνικός Κατερίνης 0-5.

B' ΕΠΣ Πιερίας 6η αγωνιστική:Πίνδος άνω Αγιάννη - Πρόοδος Παλιού Κεραμιδίου 2-1 (φώτο & βίντεο)