Β' ΕΠΣ Πιερίας 7η αγωνιστική: Απόλλων Λιτοχώρου - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 1-1.

 Μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, Απόλλων Λιτοχώρου και Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη.


 Ισόπαλο αναδείχθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε Απόλλων Λιτοχώρου και Πίνδο άνω Αγίου Ιωάννη, για την 7η αγωνιστική της Β' ΕΠΣ Πιερίας.

Σε ένα βροχερό μεσημέρι, όπου η μπάλα παιζόταν δύσκολα, καθώς ο αγωνιστικός χώρος όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο βαρύς, από την δυνατή βροχή, στο δημοτικό στάδιο Λιτοχώρου, ο τοπικός Απόλλων και η Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη, μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας με το 1-1 να είναι το τελικό σκόρ.

Ο βαθμός αυτός αδικεί την φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς ήταν ανώτερη, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο του παιχνιδιού, οπού ήταν και το σημείο που δέχτηκε το γκόλ. Μετά το γκόλ του Απόλλων, το παιχνίδι είχε ένα και μόνο πρωταγωνιστή, την ομάδα του άνω Αγίου Ιωάννη, η οποία κατόρθωσε να βρεί το γκόλ πριν το ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκόλ της ισοφράρισης, έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να φτάσουν στην ανατροπή του αγώνα, χωρίς όμως να βρούν το πολυπόθητο γκόλ της νίκης που θα τους χάριζε τους 3 πολύτιμους βαθμούς.

Μετά από αυτή την ισοπαλία, η ομάδα του Λιτοχώρου βρίσκεται στην 9η θέση, με 8 βαθμούς. Ενώ η ομάδα του άνω Αγίου Ιωάννη, συγκατοικεί στην 3η θέση, με 12 βαθμούς, με την ομάδα του Λόφου και στο -1 απο την κορυφή. Για την Πίνδο ακολουθεί ρεπό την 8η αγωνιστική, ενώ η ομάδα του Λόφου, έχει κάνει ήδη το ρεπό.



Τα γκόλ του αγώνα:

Στο 16' ο Κουκουνάρας, άνοιξε το σκόρ για τον Απόλλων Λιτοχώρου, έπειτα από ατομική ενέργεια, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σιούντα, κάνοντας το 1-0.

Στο 20', ο Lleshaj κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Εφραιμίδης, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και ισοφαρίζοντας το σκόρ σε 1-1, το οποίο έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Β. Σεσέντος, με βοηθούς, τους Β. Χαλκίδη και Ρετσίδη.


Οι ενδεκάδες:

Απόλλων Λιτοχώρου: Παπαθανασίου, Ντάτσι, Φούφι (90' Γκρίνιας), Φουρκιώτης, Κλιγγόπουλος (86' Δημητρίου), Μάνος, Ζαχουδάνης (89' Κουτσιμάνης), Μαύρος (90' Τζάκα), Κουκουνάρας, Χούτας, Κολωνιάρης.

Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη (Γιάννης Τσιβαλίδης): Σιούντας, Κακκάρας, Παπαργυρίου, Ευθυμιάδης, Δημητριάδης, Εφραιμίδης, Παπαζήσης, Αμπατζίδης Γ., Πάγια, Γιάννης (60' Καραθάνος), Lleshaj.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Β' ΕΠΣ Πιερίας 12η αγωνιστική: Απόλλων Ράχης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-1.

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Εθνικός Κατερίνης 0-5.

B' ΕΠΣ Πιερίας 6η αγωνιστική:Πίνδος άνω Αγιάννη - Πρόοδος Παλιού Κεραμιδίου 2-1 (φώτο & βίντεο)