Κεραυνός Μακρυγιάλου - Πίνδος Άνω Αγιάννη 0-4.Δίκαιη νίκη για τους φιλοξενουμένους

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Άνω Αγιάννης πήρε την νίκη και παρέμεινε στην κορυφή με με έναν βαθμό διαφορά από τον δεύτερο.





 Κακό ξεκίνημα στο πρώτο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες.Οι φιλοξενούμενοι είχαν λίγες ευκαιρίες που δεν μπόρεσαν τις μετουσιώσουν σε γκολ.Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τα καρέ του Άνω Αγιάννη αλλά είχαν κάποιες καλές επιθέσεις χωρίς αποτέλεσμα.

 Στο δεύτερο μέρος ο Άνω Αγιάννης μπήκε πιο δυνατά θέλοντας να πάρει την νίκη,είχε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες πριν προηγηθεί,αφού προηγήθηκε πιο πολλοί κενοί χώροι από τους αντιπάλους και οι φιλοξενούμενοι τους εκμεταλλεύτηκαν με σωστό τρόπο.
Ο Μακρύγιαλος δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλειστεί στα καρέ του.Εκτός από το ότι δεν ανησύχησε ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία,στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κάρτα του Μιχαηλίδη.

Τα γκολ:

To 0-1 έγινε έπειτα από πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Τσιβαλίδη που έφερε την μπάλα ωραία στην περιοχή στην περιοχή και βρήκε το συμπαίκτη του Τοτικίδη, ο  οποίος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Το 0-2 προήλθε μετά από σέντρα του Γιαννή που βρήκε τον Κυραλίδη και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το 0-3 πραγματοποιήθηκε μετά από εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Γιαννής και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος.

Το 0-4 έγινε μετά από πολύ ωραίο ένα-δύο του Lleshaj και του Θωμά,με τον πρώτο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι ενδεκάδες:

KΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ : KUJNXHIU , ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ , ΤΡΑΓΙΑΝΝΗΣ , ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ (ΚΑΛΥΒΑΣ) , ΚΩΤΗΣ , ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ , ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ , ΖΕΝΟΥΝΛΛΑΡΙ , KOCA , ΚΑΡΑΠΕΤΙΑΝ , ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ (ΧΑΡΛΑΜΠΙΔΑΣ).

ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗΣ : ΣΙΟΥΝΤΑΣ , ΚΕΡΑΛΙΔΗΣ , ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ , ΚΑΚΚΑΡΑΣ , YMERI , ΠΕΤΡΙΔΗΣ (LLESHAJ) , Ι.ΤΣΙΒΑΛΙΔΗΣ , ΤΟΤΙΚΙΔΗΣ , ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ (ΘΩΜΑΣ) , ΓΙΑΝΝΗΣ (Κ.ΤΣΙΒΑΛΙΔΗΣ) , ΚΥΡΑΛΙΔΗΣ.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Β' ΕΠΣ Πιερίας 12η αγωνιστική: Απόλλων Ράχης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-1.

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Εθνικός Κατερίνης 0-5.