Β' ΕΠΣ Πιερίας 6η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - ΑΕ Περίστασης 2-1.

 Με σκόρ 2-1 επικράτησε η ομάδα του άνω Αγίου Ιωάννη, απέναντι σε αυτήν της Περίστασης, σκαρφαλώνοντας έτσι στην 3η θέση της βαθμολογίας.


Με λυτρωτή τον Εφραιμίδη, που πέτυχε το 4ο προσωπικό του γκόλ στο πρωτάθλημα, η Πίνδος έφτασε στην ανατροπή, κερδίζοντας την ομάδα της Περίστασης, σε ένα δυνατό παιχνίδι που διαδραματίστηκε στο γήπεδο του άνω Αγίου Ιωάννη.
Από την αρχή του αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας σωρεία ευκαιριών στα αντίπαλα καρέ, αλλά στις περίσσοτερες περιπτώσεις ο Γαβριηλίδης είπε "όχι" στους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Τσιβαλίδη. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκόλ σε μια αντεπίθεση, ένα γκόλ που τους έδωσε μέτρα στο παιχνίδι, αλλά χωρίς να βρουν κάποιο αντίκρισμα, ώστε να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ. Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να φτάσουν στο γκολ, σε δύο περιπτώσεις και να σκαρφαλώσουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις 1 βαθμό πίσω από την Ελπίς Ανδρομάχης και την ομάδα του Λόφου.

Η ομάδα του άνω Αγίου Ιωάννη εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή της ΑΕ Περίστασης, Γεροντίδη, καθώς σε μια προσπάθεια απομάκρυνσης της μπάλας, τραυματίστηκε. 
Περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα!


Η εξέλιξη του αγώνα:

Στο 23' η ομάδα της Περίστασης βρήκε δίχτυα με τον Μυστρίδη, να κάνει το 0-1, κόντρα στην ροή του αγώνα.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 45+2', ο Παπαργυρίου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Εφραιμίδη, διαμορφώνοντας το 1-1, το οποίο ήταν και σκόρ ημιχρόνου.

Οι χορηγοί!

Στο 75' του αγώνα, ο Κακκάρας Στ., κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Εφραιμίδης, ο οποίος δεν αστόχησε απο τα 11 βήματα και έκανε το 2-1, χαρίζοντας έτσι, του 3 πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του άνω Αγίου Ιωάννη.

Η selfie νίκης του άνω Αγίου Ιωάννη.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γ. Ασλανίδης, με βοηθούς τους Μερτζεμέκη και Χαλκίδη.

Διαιτητές και αρχηγοί.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη (Γιάννης Τσιβαλίδης): Σιούντας, Κακκάρας Στ., Ευθυμιάδης, Παπαργυρίου, Δημητριάδης (70' Καραθάνος), Εφραιμίδης (89' λ.τ. Λυκίδης), Παπαζήσης, Αμπατζίδης Γ., Πάγια, Κότσι ( 56' Lleshaj), Γιάννης (70' Γρηγοριάδης).

Η ομάδα του άνω Αγίου Ιωάννη.

ΑΕ Περίστασης (Διονύσης Τοκατλίδης): Γαβριηλίδης, Μαχαιρίδης, Κουτσουμπέας, Γεροντίδης (22' λ.τ. Μαρωνίτης - 88' Μπιζιώτας), Παπαδόπουλος, Νίκου, Ευθυμιάδης, Σταυρίδης (60' Κάλτσο), Χαρτοματζίδης, Κουσουρής Σ., Μυστρίδης.

Η ομάδα της ΑΕ Περίστασης.


Ακολουθήστε μας στα Social Media!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Β' ΕΠΣ Πιερίας 12η αγωνιστική: Απόλλων Ράχης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-1.

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Εθνικός Κατερίνης 0-5.

B' ΕΠΣ Πιερίας 6η αγωνιστική:Πίνδος άνω Αγιάννη - Πρόοδος Παλιού Κεραμιδίου 2-1 (φώτο & βίντεο)