1η φάση κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Ακαδημία Πλαταμώνα 0-2

 Άδικος αποκελισμός για την ομάδα της Πίνδου από τον θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας και πρόκριση για την Ακαδημία Πλαταμώνα.


Στις λεπτομέρειες κρίθηκε η πρόκριση στο δημοτικό γήπεδο του άνω Αγίου Ιώαννη, με αντίπαλες την τοπική Πίνδο και την Ακαδημία Πλαταμώνα.Ανώτερη παρουσιάστηκε η ομάδα του άνω Αγίου Ιώαννη στο μεγάλυτερο διάστημα του παιχνιδιού, έχοντας την υπεροχή και τις φάσεις, χωρίς όμως να καταφέρει να βρεί δίχτυα. Αντιθέτως η ομάδα του Πλαταμώνα εκμετταλέυτηκε τις ελάχιστες ευκαιρίες στο παιχνίδι και με δύο γκόλ προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Από την αρχή του αγώνα η ομάδα του Γιάννη Τσιβαλίδη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησε ευκαιρίες, οι οποίες όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Από πλευράς φιλοξενούμενων υπήρξε ένα δεκάλεπτο πίεσης, χωρίς όμως να ανησυχεί ιδιαίτερα την αντίπαλη ομάδα. 
Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα του άνω Αγίου Ιώαννη βρήκε δίχτυα με τον Κότσι, αλλά το γκόλ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Πίνδος μπήκε και πάλι δυνατά, αλλά στο 60' η ομάδα του Πλαταμώνα έκανε το 0-1 με τον Χατζηλαδά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ και λάθος υπολογισμό του τερματοφύλακα.
Μετά το γκόλ η Πίνδος έψαξε το γκόλ της ισοφάρισης, έχοντας την μεγάλη ευκαρία του αγώνα με τον Γιάννη να αστοχεί σε πέναλτι. Συγκεκριμένα στο 75' ο επιθετικός της Πίνδου ανατράπηκε απο τον Αρζάνα, αλλά απο τα 11 βήματα έστειλε την μπάλα ψηλά απο τα δοκάρια. Ότι δεν κατάφερε η Πίνδος με τον Γιάννη, το κατάφερε η Ακαδημία Πλαταμώνα με τον Ταντή στο 84', να σφραγίζει την πρόκριση.

MVP του αγώνα:
Ο προπονητής Γιάννης Τσιβαλίδης! Ο λόγος; Το καταπληκτικό στήσιμο της ομάδας των γηπεδούχων, παρά τις αρκετές απουσίες που είχε (Γιώργος Αμπατζίδης, Doudou Ndiaye, Παναγιώτης Ευθυμίαδης, Ραφαήλ Γρηγοριάδης, Χρήστος Σιούντας, Κώστας Παπαζήσης). 

Οι ενδεκάδες:

Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη (Γιάννης Τσιβαλίδης) Μυρωτής, Παπαργυρίου, Καραθάνος, Δημητριάδης, Εφραιμίδης (82' Παρμακτσίδης Κ.), Κακκάρας Στ. (70' Λυκίδης), Παρμακτσίδης Π., Πάγια, Κότσι (86' Μαντζαρίδης), Γιάννης, Lleshaj.


Ακαδημία Πλαταμώνα (Γιάννη Κωνσταντινίδης): Κούσιας, Κατσαρός, Αρζάνας, Μπατζέλας, Μήτρας, Γάλλος, Χατζηλαδάς (90+1' Κουράτι), Θεοδοσιάδης, Σιώκας (Κύριλλος), Ταντής, Κατέλας Ν.









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Β' ΕΠΣ Πιερίας 12η αγωνιστική: Απόλλων Ράχης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-1.

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Εθνικός Κατερίνης 0-5.

Κεραυνός Μακρυγιάλου - Πίνδος Άνω Αγιάννη 0-4.Δίκαιη νίκη για τους φιλοξενουμένους