20η αγωνιστική Β’ ΕΠΣ Πιερίας: Δόξα Μοσχοχωρίου – Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-3.

Εύκολο απόγευμα είχε η Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη, μέσα στο Μοσχοχώρι, νικώντας την τοπική Δόξα.


Με σβηστές τις μηχανές νίκησε η ομάδα του άνω Αγίου Ιωάννη, την ομάδα της Δόξας Μοσχοχωρίου.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν πάνω-κάτω αναμενόμενη, καθώς η Πίνδος ήταν το φαβορί της αναμέτρησης, παρότι είχε δύο πολύ σημαντικές απουσίες. Η μία ήταν αυτή του Αμπατζίδη, ο οποίος ήταν τιμωρημένος και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, η άλλη ήταν αυτή του Γιάννη, ο οποίος δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή του λόγω τραυματισμού.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού:

Η πρώτη σημαντική στιγμή στο παιχνίδι ανήκε στους γηπεδούχους στο 2’, όπου μετά από σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Εφραιμίδης Β. έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μυρωτή και στην επαναφορά απομάκρυναν οι παίκτες της Πίνδου.

Η απάντηση από μεριάς Πίνδου ήρθε πέντε λεπτά αργότερα με τον Φωκαΐδη να πιάνει την κεφαλιά, αλλά να στέλνει την μπάλα ψηλά από τα δοκάρια.

Στο 12' ο Φωκαΐδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, νικώντας αυτή την φορά τον Μπούτα και γράφοντας έτσι το 0-1. Το γκόλ προήλθε έπειτα από αριστοτεχνική σέντρα του Κακκάρα.

Λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 17' ,η Πίνδος ευτύχησε να πετύχει και δεύτερο γκόλ. Ο Κότσι με πολύ ωραία κάθετη πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Φωκαΐδη, ο οποίος νίκησε για δεύτερη φορά τον τερματοφύλακα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκόρ στο 0-2

Η Δόξα προσπάθησε να βρεί απάντηση, αλλά μάταια. Σε ένα φάουλ έξω από την περιοχή ο Εφραιμίδης Γ. πέρασε την μπάλα πάνω από το τείχος, αλλά ο Μυρωτής ήταν έτοιμος και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Πίνδου, απείλησε με μακρινά σουτ των Κότσι και Λεσάι, τα οποία όμως μπλόκαρε εύκολα ο Μπούτας.

Καλή στιγμή για τον Φωκαΐδη να σημειώσει χατ τρικ, αλλά είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι και στην συνέχεια τον Περιστερόπουλο να απομακρύνει.

Το σκόρ έκλεισε στο 90' ο Καρράς, ο οποίος μετά από μπαλιά του Παρμακτσίδη Π., πέρασε τον Σκουμπόπουλου και βρέθηκε απέναντι στον Μπούτα, πλασάροντας τον με ψυχραιμία και περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια γράφοντας το τελικό 0-3

Εξαιρετική μεταχείριση από τον προπονητή της Πίνδου, Τσιβαλίδη Ιωάννη, ο οποίος για μια ακόμα φορά έδωσε σόου στον πάγκο.

Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη (Τσιβαλίδης Ιωάννης): Μυρωτής, Παπαργυρίου, Σιούντας, Παρμακτσίδης Κ., Κακκάρας, Παπαζήσης, Παρμακτσίδης Π., Γρηγοριάδης (46' λ.τ. Λεσάι), Κότσι (87' Καρράς), Φωκαΐδης (65' λ.τ. Σύρπης).


Δόξα Μοσχοχωρίου (Μποστανίτης Γεώργιος): Μπούτας, Περιστερόπουλος, Νικολαΐδης, Γκουτζιάνας Κ., Εφραιμίδης Β., Σκουμπόπουλος, Εφραιμίδης Γ., Δήμος, Αργυρόπουλος, Σκραπαλής, Μάνης.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Β' ΕΠΣ Πιερίας 12η αγωνιστική: Απόλλων Ράχης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-1.

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Εθνικός Κατερίνης 0-5.

Κεραυνός Μακρυγιάλου - Πίνδος Άνω Αγιάννη 0-4.Δίκαιη νίκη για τους φιλοξενουμένους