Β' ΕΠΣ Πιερίας 5η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγιάννη - Ακαδημία Κατερίνης 2006 0-1

«Έκλεψε » το διπλό η Ακαδημία στο τέλος του αγώνα, φτάνοντας έτσι στους 13 βαθμούς και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Πυδναϊκό.


Ένα μέτριο παιχνίδι  διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο του άνω Αγιάννη ανάμεσα στην τοπική Πίνδο και την νεανική ομάδα της Ακαδημίας Κατερίνης. Οι δύο ομάδες δεν πρόσφεραν θέαμα στον κόσμο που παρευρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, αλλά κράτησαν το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος του αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες μπήκαν σοβαρές στον αγωνιστικό χώρο και από την αρχή κιόλας φάνηκε ότι το παιχνίδι θα ήταν κλειστό. Η φιλοξενούμενη ομάδα είχε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να βρεί κενούς χώρους στην πολύ καλή άμυνα των γηπεδούχων, δημιούργησε κάποιες φάσεις αλλά χωρίς αντίκτυπο. Οι γηπεδούχοι από την μεριά τους προσπάθησαν να «χτυπήσουν» τον αντίπαλο με βαθιές μπαλιές στον Γιαννή, ο οποίος βρέθηκε δύο με τρείς φορές απέναντι στον τερματοφύλακα, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πάνω-κάτω ίδιο με το πρώτο, μόνο που οι γηπεδούχοι προσπάθησαν κυρίως από στημένα αυτή την φορά να απειλήσουν τους αντίπαλους. Έπειτα από κόρνερ του Δελησαββίδη, πολύ καλή κεφαλιά του Μαντζαρίδη αποκρούει εξ' επαφής ο Κουτσικανίδης.Το γκόλ του Στουγιάννου στο 83' κόντρα στην ροή του αγώνα ήταν τελικά αυτό που χάρισε την νίκη στους φιλοξενούμενους, όπου μετά από βαθιά μπαλιά που δέχθηκε εξουδετέρωσε τον δεξιό αντίπαλο οπισθοφύλακα και βρέθηκε απέναντι από τον Μυρωτή και με ένα αδύναμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 0-1.
Μετά το 0-1 στο 85' μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Δελησαββίδη όπου με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά πάνω στον αμυντικό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ήταν τακτικά άψογοι τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα που είχαν σωρό ευκαιριών και οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην εστία μόλις δύο φορές, όπου την πρώτη μπλόκαρε εύκολα ο Μυρωτής και την δεύτερη ήρθε το γκόλ.
Συγχαρητήρια στον προπονητή Δελησαββίδη που διάβασε την αντίπαλη ομάδα άψογα και συγχαρητήρια στην ομάδα που αντεπεξήλθε στις συνθήκες του αγώνα άσχετα με την έκβαση του αποτελέσματος.


Τον αγώνα διηύθυνε ο κύριος Μέγας με βοηθούς τους Μαυρογιώργη και Στύλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πίνδος άνω Αγιάννη: Mυρωτής, Σύρπης (83' Καρράς), Κακκάρας Στ., Παπαργυρίου, Σιούντας, Δελησαββίδης, Καραθάνος, (46' Μαντζαρίδης), Αετόπουλος (55' Πετρίδης), Γρηγοριάδης, Γιαννής, Lleshaj.



Ακαδημία Κατερίνης 2006: Κουτσικανίδης, Ιωαννίδης, Μεσκούρης, Κοντοφάκας, Λαζαρίδης, Νομικός, Στουγιάννος, Φυτόπουλος, Πάγια, Γιάγκου (52' Ελενίδης - 66' Χαλκίδης), Ναζλίδης (52' Παπαγεωργίου). 







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Β' ΕΠΣ Πιερίας 12η αγωνιστική: Απόλλων Ράχης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-1.

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Εθνικός Κατερίνης 0-5.

Κεραυνός Μακρυγιάλου - Πίνδος Άνω Αγιάννη 0-4.Δίκαιη νίκη για τους φιλοξενουμένους