Β' ΕΠΣ Πιερίας 26η αγωνιστική: Πιερικός Αστήρ κάτω Αγιάννη - Πίνδος άνω Αγιάννη 1-1


Ισόπαλο 1-1 το παιχνίδι ανάμεσα στον κάτω και τον άνω Αγιάννη στην αυλαία της κανονικής περιόδου της Β' ΕΠΣ Πιερίας.


Στην 7η θέση της βαθμολογίας τερμάτισε η ομάδα του άνω Αγιάννη μετά το 1-1 με τον κάτω Αγιάννη, δύο βαθμούς μακριά απο την 5η προνομιούχο θέση που οδηγούσε στα πλέι-οφ προβιβασμού για την Α' ΕΠΣ Πιερίας. 
Η ομάδα της Πίνδου δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στον 4ο Πιερικό Αστήρ. Ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες με ελάχιστες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Αντώνη Κακκάρα, που πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Πίνδου, ο οποίος μετά από πάσα του Παπαργυρίου και όμορφη ντρίπλα πάνω στον αντίπαλο αμυντικό, τελείωσε σωστά την φάση και με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στον δεξί παραθυράκι, του ανήμπορου να αντιδράσει,τερματοφύλακα. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση μετά από μία σύγχυση στην άμυνα της Πίνδου και τελείωμα σε κενή εστία. Ο άνω Αγιάννης θα μπορούσε να φύγει με το τρίποντο αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος του, καθώς σε δύο περιπτώσεις η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, αρχικά σε σουτ του Αλεξίου και μετέπειτα σε σουτ του Lleshaj.



Η εντεκάδα του άνω Αγιάννη: Μυρωτής , Στεφανίδης Π. (λ.τ. Αλεξίου) , Τσιβαλίδης , Πετρίδης , Μπουκλής , Κακκάρας Στ. , Παπαργυρίου , Δελησαββίδης (λ.τ. Σιούντας) , Γρηγοριάδης , Lleshaj , Κακκάρας Αντ. (Καρράς).
  


Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ ΤΟΤΙΚΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ!!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Β' ΕΠΣ Πιερίας 12η αγωνιστική: Απόλλων Ράχης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-1.

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Εθνικός Κατερίνης 0-5.

Κεραυνός Μακρυγιάλου - Πίνδος Άνω Αγιάννη 0-4.Δίκαιη νίκη για τους φιλοξενουμένους