Β' ΕΠΣ Πιερίας 25η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγιάννη - Μύτικας Λεπτοκαρυάς 2-2(Φώτο)

Σημαντικός βαθμός για την ομάδα του άνω Αγιάννη στα πλαίσια της 25ης αγωνιστική απέναντι στον δυνατό Μύτικα Λεπτοκαρυάς.


 Η πέμπτη βαθμολογικά Πίνδος υποδέχτηκε την τέταρτη Λεπτοκαρυά σε ένα όμορφο παιχνίδι στο δημοτικό γήπεδο του άνω Αγίου Ιωάννη. 
Καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο ο άνω Αγιάννης που ευτύχησε να προηγηθεί με γκόλ του Στεφανίδη Παναγιώτη με ένα εκπληκτικό σούτ εκτός περιοχής, το 1-0 ήταν και το σκόρ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο αλλά η ομάδα της Λεπτοκαρυάς ανέτρεψε το εις βάρος της σκόρ απο 1-0 σε 1-2 μέσα σε λίγα λεπτά, αυτό όμως δεν επηρέασε την πολύ καλή εικόνα των γηπεδούχων που συνέχισαν να πραγματοποιούν πολύ καλές ευκαιρίες για φτάσουν στην ισοφάριση, η οποία ήρθε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Καλαϊτζή Βασίλη, όπου μετά από λάθος των αμυντικών των φιλοξενουμένων, άρπαξε την ευκαιρία και με κεφαλιά ισοφάρισε στο τελικό 2-2.


Η σύνθεση του άνω Αγιάννη: Μυρωτής , Κακκάρας Στ. , Τσιβαλίδης , Πετρίδης , Στεφανίδης Π. , Δελησαββίδης , Παπαργυρίου (λ.τ. Σπυριδόπουλος) , Lleshaj (Κακκάρας Αντ.) , Στεφανίδης Ν. , Γιάννης , Καλαϊτζής (Καρράς) . 

 


Το υπόλοιπο φωτορεπορτάζ στο link: http://www.pieriasport-news.gr/2019/04/2-2.html


Επόμενη 26η αγωνιστική(τελευταία):
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ - ΠΙΝΔΟΣ ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 17:00

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Β' ΕΠΣ Πιερίας 12η αγωνιστική: Απόλλων Ράχης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-1.

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Εθνικός Κατερίνης 0-5.

Κεραυνός Μακρυγιάλου - Πίνδος Άνω Αγιάννη 0-4.Δίκαιη νίκη για τους φιλοξενουμένους