B' ΕΠΣ Πιερίας 6η αγωνιστική:Πίνδος άνω Αγιάννη - Πρόοδος Παλιού Κεραμιδίου 2-1 (φώτο & βίντεο)

Δεύτερο σερί νικηφόρο αποτέλεσμα για τον άνω Αγιάννη,καθώς επικράτησε με 2-1 απέναντι στο Παλιό Κεραμίδι.

                   


Τους 10 βαθμούς έφτασε η ομάδα του άνω Αγιάννη μετά το πέρας της 6ης αγωνιστικής, πραγματοποιώντας την καλύτερη έως τώρα εμφάνιση στο πρωτάθλημα.
Ο άνω Αγιάννης δημιούργησε πολλές καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να βρει δίχτυα. Αλλά χωρίς να πετύχουν κάποιο γκολ οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, χάνοντας ευκαιρίες κυρίως με τους Καλαϊτζή και Στεφανίδη Ν., οι οποίοι δεν ήταν αποτελεσματικοί. Η ομάδα του Παλαιού Κεραμιδίου δεν έκανε κάτι το αξιοσημείωτο στο πρώτο μέρος, ώστε να απειλήσει την εστία του Μυρωτή.

Στα πρώτα κιολας λεπτα του δεύτερου μέρους και κόντρα στην ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ και πάγωσαν τους γηπεδούχους γράφοντας το 0-1.
 Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε από την άσπρη βούλα με τον Τσιβαλίδη, έπειτα από το πέναλτι που κέρδισε ο Αλεξίου. Στο τέλος του αγώνα ήρθε η ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Αλεξίου να πετυχαίνει το τελικό 2-1.

Συγχαρητήρια στην διατητική τριπλέτα των Βρέσκα, Σαλτσίδη και Δημητριάδη, οι οποίοι ήταν άριστοι.


Το highlight του αγώνα ήταν ο πανηγυρισμός του Τσιβαλίδη μετά την επίτευξη του πέναλτι, αγκαλιάζοντας τον μικρό του γιο Ανέστη.


Η σύνθεση του άνω Αγιάννη: Μυρωτής, Πετρίδης, Τσιβαλίδης, Κατσίμπουρας (Τοτικίδης) , Κακκάρας , Γρηγοριάδης (Μελετλίδης) , Παπαργυρίου , Στεφανίδης Π. , Συρόπουλος (Αλεξίου) , Στεφανίδης Ν. (Παπαγεωργίου) , Καλαϊτζής


Επόμενη 7η αγωνιστική:
ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ - ΠΙΝΔΟΣ ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 21/10/18 16:00




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Β' ΕΠΣ Πιερίας 12η αγωνιστική: Απόλλων Ράχης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-1.

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Εθνικός Κατερίνης 0-5.

Κεραυνός Μακρυγιάλου - Πίνδος Άνω Αγιάννη 0-4.Δίκαιη νίκη για τους φιλοξενουμένους