B' ΕΠΣ Πιερίας 5η αγωνιστική:Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα - Πίνδος άνω Αγιάννη 0-1.

Την δεύτερη της νίκη πραγματοποιήσε η ομάδα του άνω Αγιάννη στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' ΕΠΣ Πιερίας.



Η εικόνα του αγώνα αδικεί τους φιλοξενούμενους που επικράτησαν με το φτωχό 0-1 απέναντι σε έναν κατώτερο αντίπαλο,όπως αποδείχτηκε.
Ανώτερη παρουσιάστηκε η ομάδα του άνω Αγιάννη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άγιο Σπυρίδωνα. Από την αρχή του αγώνα η ομάδα του Αγιάννη μπήκε δυνατά, δείχνοντας από τα πρώτα λεπτά ότι ήθελε την νίκη.Το σκόρ θα μπορούσε να είχε πάρει διαστάσεις θριάμβου, αλλά η αστοχία των φιλοξενουμένων αυτό δεν συνέβη, αρχικά με τον Λεσέι, ο οποίος δύο-τρείς φορές αστόχησε και με τον Στεφανίδη Π. όπου προφανή θέση δεν μπόρεσε να βρεί στόχο, το ημίχρονο όμως έκλεισε καλά για τον άνω Αγιάννη πετυχαίνοντας το 0-1 με τον Παπαργυρίου, έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Τσιβαλίδη. Οι εκτελέσεις φάουλ του Τσιβαλίδη ήταν αυτές που απείλησαν σε αρκετές στιγμές τους γηπεδούχους. Επίσης έγιναν ακομα δύο πολύ καλές χαμένες ευκαιρίες με τον Συρόπουλο, όπου από ευνοική θέση έστειλε την μπάλα άουτ και με τον Παπαργυρίου, μέσα από την μικρή περιοχή να βλέπει την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με ψηλές μπαλιές τον τερματοφύλακα Μυρωτή(Μπουφόν), ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν εξαιρετικός και καθάριζε όποια υποψία ευκαιρίας υπήρχε. Η καλή εμφάνιση της ομάδας σημαδεύτηκε από την σωστή κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Λεσέι και δυσκόλεψε την προσπάθεια των συμπαικτών του να φτάσουν στην νίκη.

Συγχαρητήρια στην διαιτητική τριάδα των Διακουμάκο,Μαυρογιώργη και Κουκοβίτη,αλλά και στον Κουκοβίτη, παρόλο που ο τελευταίος είχε αρκετά λάθη.


Η σύνθεση του άνω Αγιάννη: Μυρωτής , Κακκάρας Στ. , Τσιβαλίδης , Κατσίμπουρας , Συρόπουλος (Παπαγεωργίου), Παπαργυρίου , Γρηγοριάδης , Στεφανίδης Ν. (Πετρίδης) , Λεσέι , Στεφανίδης Π. (Αλεξίου) , Μελετλίδης (Μπουκλής).


Επόμενη 6η αγωνιστική:
ΠΙΝΔΟΣ ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ - ΠΡΟΟΔΟΣ Π.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/10/18 16:00

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Β' ΕΠΣ Πιερίας 12η αγωνιστική: Απόλλων Ράχης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-1.

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Εθνικός Κατερίνης 0-5.

Κεραυνός Μακρυγιάλου - Πίνδος Άνω Αγιάννη 0-4.Δίκαιη νίκη για τους φιλοξενουμένους