B' ΕΠΣ Πιερίας 3η αγωνιστική:Πίνδος άνω Αγιάννη - Πιερικός Ρυακίων 0-0.

Απώλεια βαθμών για τον άνω Αγιάννη με εντός έδρας ισοπαλία με τα Ρυάκια.



Λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε άνω Αγιάννη και Πιερικό Ρυακίων, καθώς καμία απο τις δύο ομάδες δεν ήταν καθόλου αποτελεσματικές στην τελική προσπάθεια.
Το τελικό σκορ ίσως να αδικεί τις δύο ομάδες που θα έπρεπε να είχαν σκοράρει έστω ένα γκολ. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλά χωρίς να πιάσουν την μέγιστη απόδοση στον αγώνα, αλλά βγάζοντας αρκετές καλές συνεργασίες χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα καθώς δεν ήταν συγκεντρωμένοι στο τελείωμα της οποιαδήποτε φάσης. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν μάταια με σουτ από μακρινές αποστάσεις να νικήσουν τον Μυρωτή, ο οποίος για ακόμα μια φορά ήταν εξαιρετικός όποτε χρειάστηκε. Το μάτς φαινόταν ότι θα κριθεί στο γκόλ, όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν τα κατάφερε κι έτσι είχαμε το τελικό 0-0.

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον κύριο Ντράγκαν Νίκολιτς και τους βοηθούς Χατζηγιάννη και Χαλκίδη στο χθεσινό παιχνίδι πινδος άνω Αγιάννη - Πιερικός Ρυακίων.Τους οποίους τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.


Η σύνθεση του άνω Αγιάννη: Μυρωτής , Παπαργυρίου , Τσιβαλίδης , Κατσίμπουρας , Συρόπουλος (Λεσέι) , Κακκάρας Στ., Πετρίδης (Σπυριδόπουλος) , Γρηγοριάδης , Στεφανίδης Ν. , Στεφανίδης Π. (Παπαγεωργίου) , Καλαϊτζής (Μελετλίδης)


Επόμενη 4η αγωνιστική:
ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΠΙΝΔΟΣ ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 30/9/18 16:30


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Β' ΕΠΣ Πιερίας 12η αγωνιστική: Απόλλων Ράχης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-1.

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Εθνικός Κατερίνης 0-5.

Κεραυνός Μακρυγιάλου - Πίνδος Άνω Αγιάννη 0-4.Δίκαιη νίκη για τους φιλοξενουμένους