Β' ΕΠΣ Πιερίας 2η αγωνιστική:Ατρόμητος Κατερίνης - Πίνδος άνω Αγιάννη 1-0.

Δεν τα κατάφερε ο άνω Αγιάννης απέναντι στον Ατρόμητο και ηττήθηκε με σκόρ 1-0 για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Στραβοπάτημα για την ομάδα του άνω Αγιάννη στην 2η αγωνιστική καθώς δεν κατάφερε να πάρει βαθμό εκτός έδρας με τον Ατρόμητο Κατερίνης.
Το σκόρ άνοιξε από το πρώτο λεπτό για τους γηπεδούχους καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ μακριά από την περιοχή(φάουλ το οποίο καταλογίστηκε λανθασμένα), οι γηπεδούχοι έφεραν την μπάλα στην περιοχή με ένα γέμισμα και μετά από κακή εκτίμηση του Μυρωτή και λανθασμένη αμυντική λειτουργία ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου δεν δυσκολεύτηκε ανενόχλητος να στείλει την μπάλα στην κενή εστία. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν το σκόρ αλλά δεν κατάφεραν να ευτυχήσουν, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αγιάννη μπήκε για να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Αντιθέτως η ομάδα του Ατρομήτου είχε κλασσικές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκόρ και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη.



Η σύνθεση του άνω Αγιάννη: Mυρωτής , Παπαργυρίου , Τσιβαλίδης , Κατσίμπουρας , Γρηγοριάδης (Αλεξίου)  , Πετρίδης , Λεσέι (Συρόπουλος) , Κακκάρας Στ. (Μελετλίδης) , Στεφανίδης Π. , Καλαϊτζής , Στεφανίδης Ν.



Επόμενη 3η αγωνστική:

ΠΙΝΔΟΣ ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ  - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23/9/18
16:30

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Β' ΕΠΣ Πιερίας 12η αγωνιστική: Απόλλων Ράχης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-1.

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Εθνικός Κατερίνης 0-5.

Κεραυνός Μακρυγιάλου - Πίνδος Άνω Αγιάννη 0-4.Δίκαιη νίκη για τους φιλοξενουμένους