Β' ΕΠΣ Πιερίας 1η αγωνιστική:Πίνδος άνω Αγιάννη - Απόλλων Λιτοχώρου 2-1

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο άνω Αγιάννης για το ξεκίνημα της νέα σεζόν 2018-19, επικρατώντας απέναντι στον Απόλλων Λιτοχώρου.


Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα του άνω Αγιάννη τις υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Πιερίας καθώς επικράτησε του Απόλλων Λιτοχώρου με σκόρ 2-1.

Η ομάδα του άνω Αγιάννη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι δείχνοντας ότι θα παλέψει για τους τρείς βαθμούς την νίκης χάνοντας αρκετές ευκαιρίες να βρει δίχτυα. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν κι αυτοί με την σειρά τους να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι δημιουργώντας κάποιες καλές ευκαιρίες χωρίς να βρουν στόχο. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στο ημίχρονο με την λευκή ισοπαλία, αλλά αφήνοντας υποψίες ότι δεν θα μείνει το σκόρ στο μηδέν.


 Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένοι να ανοίξουν το σκόρ και ευτύχησαν να το πραγματοποιήσουν με τον Κακκάρα, ο οποίος έκανε ένα πολύ όμορφο σουτ εκτός περιοχής, στέλνοντας την μπάλα χαμηλά στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα, γράφοντας το 1-0 μέσα ντελίριο πανηγυρισμών. Τα τέρματα για την ομάδα του Αγιάννη διπλασίασε ο Στεφανίδης Ν., καθώς μετά από πάσα στην πλάτη της άμυνας βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα και έπειτα από σωστό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κλειδώνοντας την νίκη. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Λιτοχώρου ήταν να μειώσει το σκόρ σε 2-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή.


Συγχαρητήρια στην άριστη διαιτητική τριπλέτα των Γιαμούζη,Πατρή Αικ. και Αβραμίδη.


Η σύνθεση του άνω Αγιάννη: Μυρωτής, Παπαργυρίου (Μπουκλής), Τσιβαλίδης, Σπυριδόπουλος (Κεραλίδης), Γρηγοριάδης, Πετρίδης, Λεσέι, Στεφανίδης Π. (Συρόπουλος), Κακκάρας (Αλεξίου), Μελετλίδης, Στεφανίδης Ν.



Επόμενη 2η αγωνιστική: 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΙΝΔΟΣ ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 16/9/18 17:00



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Β' ΕΠΣ Πιερίας 12η αγωνιστική: Απόλλων Ράχης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-1.

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Εθνικός Κατερίνης 0-5.

Κεραυνός Μακρυγιάλου - Πίνδος Άνω Αγιάννη 0-4.Δίκαιη νίκη για τους φιλοξενουμένους