Πίνδος Άνω Αγιάννη - Αετός Καταλωνίων 3-1.Δεν ικανοποίησαν αλλά νίκησαν οι γηπεδούχοι

Μια ακόμη νίκη για τον Άνω Αγιάννη που παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του πρωταθλήματος.Με αυτή την αγωνιστική ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος γύρος του πρώτου ομίλου της τρίτης κατηγορίας της περιοχής μας.

 Μέτριο παιχνίδι έγινε το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στο γήπεδο του Άνω Αγιάννη,όπου και αναμετρήθηκε η τοπική ομάδα,με την ομάδα των Καταλωνίων.

Οι δύο ομάδες μπήκαν από την αρχή χαλαρά στον αγωνιστικό χώρο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την μέτρια εικόνα του παιχνιδιού.Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν προηγηθούν στο πρώτο μέρος,ενώ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση και έπειτα στην ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

0-1  Ο Φωτόπουλος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε των τερματοφύλακα των γηπεδούχων έπειτα από ασυνεννοησία των αμυντικών του Αγιάννη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.
1-1  Ο Γιαννής ο οποίος μετουσίωσε το κερδισμένο πέναλτι του Κακκάρα σε γκολ.
2-1 Πάλι ο Γιαννής ο οποίος ξαναευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος κι έτσι έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
3-1 Ο Γιαννής ο οποίος σε κενή εστία μετά από την πάσα του Καλιακού σημείωσε χατ-τρικ.

Άνω Αγιάννης (Τσουργιάννης): Σιούντας , Υμέρι , Ι.Τσιβαλίδης , Καραγαλίδης , Κακκάρας , Γρηγοριάδης , Πετρίδης , Κεραλίδης (Λεσέι) , Γιαννής , Θωμάς (Κ.Τσιβαλίδης) , Κατσαβάκης (Καλιακός).


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Β' ΕΠΣ Πιερίας 12η αγωνιστική: Απόλλων Ράχης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-1.

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Εθνικός Κατερίνης 0-5.

Κεραυνός Μακρυγιάλου - Πίνδος Άνω Αγιάννη 0-4.Δίκαιη νίκη για τους φιλοξενουμένους