Πίνδος άνω Αγιάννη - Πιερικός Ρυακίων 3-1 και κορυφή οι γηπεδούχοι.

Ο άνω Αγιάννης ήταν πιο αποτελεσματικός κι έτσι επικράτησε επι των Ρυακίων και ξανασκαρφάλωσε στην κορυφή μετά το στραβοπάτημα με την Καλλιθέα.


Οι γηπεδούχοι μπήκαν απο την αρχή δυνατά στο παιχνίδι κι έδειξαν ότι ήθελαν πολύ την νίκη.Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τους διαδρόμους για να φτάσουν στην επίτευξη κάποιου τέρματος.χώρις όμως κάποιο αποτέλεσμα
.Ο άνω Αγιάννης ευτύχησε να ανοίξει το σκορ και λίγο αργότερα κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του,έτσι έκλεισε και το πρώτο ημίχρονο.Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έδειξαν διάθεση και αποφαστικότητα και προσπάθησαν για την επίτευξη κάποιου τέρματος,τελικά κατόρθωσαν να μειώσουν το σκορ σε 2-1.Αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κι άλλο γκολ κι εκεί που πίεζαν ήρθε και το 3ο γκολ απο πλευράς γηπεδούχων κι έτσι φτάσαμε στο τελικό αποτέλεσμα 3-1.

Η εξέλιξη του αγώνα:

1-0 ο Κυραλίδης με σουτ μέσα απο την περιοχή έπειτα απο σέντρα του Γιαννή και κόντρα σε αντίπαλο.
2-0 ο Γ.Κατσαβάκης με πλασέ σε κένη εστία μετά απο πολύ καλή αλλαγή του Γρηγοριάδη στον Θωμά με τον τελευταίο να κάνει μια ωραία ατομική ενέργεια για να δώσει την μπάλα στον συμπαίκτη του για χρησθεί σκόρερ.
2-1 με δυνατό σουτ-φάουλ του Βελώνη έξω απο την περιοχή.
3-1 ο Δεμερτζίδης  μετά απο πάσα του Γ.Κατσαβάλη που βρήκε πολύ ωραία τον συμπαίκτη του στον κενό χώρο και τον έβγαλε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα.

Άνω Αγιάννης(Αντώνης Τσουργιάννης): Σιούντας , Κακκάρας , Π.Κεραλίδης , Τοτικίδης , Διαμαντόπουλος , Ν.Κατσαβάκης (Δεμερτζίδης)  , Γρηγοριάδης , Γιαννής , Θωμάς (Ι.Τσιβαλίδης) , Πρ.Κυραλίδης , Γ.Κατσαβάκης (Κ.Τσιβαλίδης).

Τα γκολ και οι φάσεις του Αγώνα.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Β' ΕΠΣ Πιερίας 12η αγωνιστική: Απόλλων Ράχης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-1.

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Εθνικός Κατερίνης 0-5.

Κεραυνός Μακρυγιάλου - Πίνδος Άνω Αγιάννη 0-4.Δίκαιη νίκη για τους φιλοξενουμένους