Δίας Δίου - ΠΙΝΔΟΣ ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ 1-1

Ισόπαλος χωρίς νικητή αναδείχθηκε o αγώνας ανάμεσα στην ομάδα του Δία Δίου και στην ομάδα του Άνω Αγιάννη,σε έναν αγώνα με πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγώνα από την αρχή του παιχνιδιού ότι οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων βρισκόταν σε καλή διάθεση για να δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι  και από τις δύο πλευρές,καθώς και οι δύο ομάδες ήθελαν πολύ την νίκη.

O Άνω Αγιάννης έπαιξε για μια ακόμη φορά καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο ,ο προπονητής κ.Γεωργιάδης παρέταξε μια πολύ καλή ομάδα στον αγωνιστικό χώρο,Οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο προπονητής κ.Γεωργιάδης βοήθησαν σημαντικά την ομάδα η οποία χάρη σε μία από τις αλλαγές του προπονητή κ.Γεωργιάδη κατόρθωσε να φτάσει στο γκολ.

Το  1-0 για τους γηπεδούχος πραγματοποιήθηκε στο 58',έπειτα από σουτ που βρήκε στο κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας και στην συνέχεια στρώθηκε μπροστά στον επιθετικό της ομάδας του Δίου ο οποίος σούταρε στην κενή εστία και άνοιξε το σκορ.

Το 1-1 πραγματοποιήθηκε από τον ποδοσφαιριστή Β.Γιάννη της φιλοξενούμενης ομάδας.Η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα έπειτα από σουτ του Β.Γιάννη ο οποίος δέχθηκε μια εξαιρετική κάθετη πάσα του Σ.Λεκάι.

Στο 90+2' του αγώνα η ομάδα του Αγιάννη θα μπορούσε να φύγει απόν το Δίον με την νίκη,μόνο που ο αρχηγός της ομάδας του Αγιάννη Ι.Τσιβαλίδης στάθηκε άτυχος σε μια εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Αγιάννη,αλλά πιο σημαντική συνεισφορά στο αμυντικό κομμάτι του Αγιάννη είχαν οι: Ι.Τσιβαλίδης ήταν ο ένας από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς του Αγιάννη και φυσικά ο τερματοφύλακας Χ.Σιούντας ο οποίος με τις εξαιρετικές αποκρούσεις που πραγματοποίησε δεν άφησε την αντίπαλη να ευτυχίσει αν φτάσει στην νίκη.

Η ενδεκάδα του Άνω Αγιάννη:
1 Χ.Σιούντας
2 Κ.Δημητριάδης
3 Κ.Παρμακτσίδης (16 Χ.Φωτιάδης 86')
4 Ι.Τσιβαλίδης (Α)
5 Σ.Καραγαλίδης
6 Κ.Δεμερτζίδης (13 Θ.Παπαγιάννης 77')
7 Π.Παρμακτσίδης
8 Π.Κεραλίδης
9 Κ.Σαλτσίδης
10 Β.Γιάννης
11 Σ.Κακκάρας (17 Σ.Λεκάι 67')

Η σύνθεση της ομάδας του Άνω Αγιάννη:





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Β' ΕΠΣ Πιερίας 12η αγωνιστική: Απόλλων Ράχης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-1.

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Εθνικός Κατερίνης 0-5.

Κεραυνός Μακρυγιάλου - Πίνδος Άνω Αγιάννη 0-4.Δίκαιη νίκη για τους φιλοξενουμένους