ΠΙΝΔΟΣ ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ - Αριστοτέλης Καταχά 0-1

Στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Β' Ε.Π.Σ. Πιερίας η ομάδα του Άνω Αγιάννη ηττήθηκε από την ομάδα του Καταχά.Η ομάδα του Αγιάννη αν και τελευταί κοίταξε κατάματα την ομάδα του Καταχά και την ανταγωνίσθηκε ευπρεπώς.

Για μια ακόμη φορά η ομάδα του Αγιάννη έπαιξε έξυπνα τον αντίπαλό της κι έτσι δεν του άφησε κενούς χώρους να για να δημιουργήσει παιχνίδι.Ο πολύ καλά διαβασμένος προπονητής της γηπεδούχος ομάδας κ.Γεωργιάδης παρέταξε τους ποδοσφαιριστές του όπως έπρεπε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.Ο Άνω Αγιάννης αν και τελευταίος ανταγωνίσθηκε την πρωτοπόρο ομάδα του
Καταχά επάξια,όλο το φίλαθλο κοινό της Πιερίας νόμιζε ότι ο Καταχάς θα έχει εύκολο απόγευμα στον Άνω Αγιάννη,λόγω της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων,η γηπεδούχος ομάδα έκανε το παιχνίδι να μοιάζει με ντέρμπι.
Η ομάδα του Καταχά πήρε μια πολύ δύσκολη νίκη ενάντια στην ομάδα του Άνω Αγιάννη,αν και δυσκολεύτηκε πολύ τελικά κατάφερε να πάρει την νίκη και να διατηρήθει στην πρώτη θέση.
Ο βαθμολογικά τελευταίος Αγιάννης θα μπορούσε να είχε πάρει την νίκη απέναντι στον Καταχά,μόνο που για μια ακόμα φορά στάθηκε άτυχος και η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.
Το σκορ θα μπορούσε να έχει ανοίξει από την γηπεδούχου ομάδα στην πρώτη φάση του αγώνα,μόνο που ο ποδοσφαιριστής Κεραλίδης έπιασε την κεφαλιά και αυτή πέρασε άουτ,η γηπεδούχους ομάδα ήταν πολύ καλά διαβασμένη κι έτσι δεν απειλήθηκε στο πρώτο ημίχρονο.Στο δεύτερο ημίχρονο η φιλοξενούμενη ομάδα έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές,αλλά στην συνέχεια άνοιξε το σκορ και μετά το γκολ δεν είχε κάποια άλλη αξιόλογη προσπάθεια στον αγώνα,αντίθετα η ομάδα του Αγιάννη θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει ή ακόμα και να ανέτρεπε το σκορ,μόνο που ο ποδοσφαιριστής Π.Παρμακτσίδης σε μια επίθεση του Αγιάννη έκανε λανθασμένη επιλογή κι έτσι αυτή η επίθεση πέρασε ανεκμετάλλευτη,λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο ποδοσφαιριστής Σαλτσίδης έπιασε το γυριστό σουτ και η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε άουτ.
Η γηπεδούχος ομάδα διαμαρτύρεται ότι ο διαιτητής του αγώνα δεν κράτησε τις απαραίτητες καθυστερήσεις,μιας και υπήρχαν πάρα πολλές καθυστερήσεις στον αγώνα.

1 Χ.Σιούντας (Τ)
2 Κ.Δημητριάδης
3 Κ.Παρμακτσίδης
4 Ι.Τσιβαλίδης (Α)
5 Γ.Τοτικίδης
6 Σ.Καραγαλίδης -> 14 Σ.Σταυρίδης
7 Π.Παρμακτσίδης
8 Π.Κεραλίδης -> 16 Χ.Φωτιάδης
9 Κ.Σαλτσίδης
10 Β.Γιάννης
11 Σ.Κακκάρας -> 17 Σ.Λεκάι


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Β' ΕΠΣ Πιερίας 12η αγωνιστική: Απόλλων Ράχης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-1.

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Εθνικός Κατερίνης 0-5.

Κεραυνός Μακρυγιάλου - Πίνδος Άνω Αγιάννη 0-4.Δίκαιη νίκη για τους φιλοξενουμένους