Πολύ καλή προπόνηση σήμερα...

Μια πολύ καλή προπόνηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο του Άνω Αγιάννη,ο προπονητής μας σήμερα είχε στην διάθεσή του 18 ποδοσφαιριστές για πραγματοποιηθεί μια καλή και σωστή προπόνηση ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την Κονταριώτισσα.


Ο εξαίρετος προπονητής μας σήμερα δούλεψε πιο πολύ το κομμάτι των τελειωμάτων.Οι ποδοσφαιριστές υπάκουσαν τις εντολές του και ήταν άψογοι σε όλα.Ο πολύ καλός προπονητής μας ακολουθεί σε όλες τις προπονήσεις πολύ καλά προγράμματα τα οποία βοηθάνε τους ποδοσφαιριστές να εξελιχθούν ποδοσφαιρικά,αλλά και να βγουν φυσικά όλοι πρώτα καλοί άνθρωποι και μετά καλοί ποδοσφαιριστές.

Ο προπονητής μας πάντα δουλεύει πολύ καλά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να μπορέσει η ομάδα μας να παραμείνει στην κατηγορία,αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος.
Η ομάδα μας εξετάζει έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα προσφέρει σημαντική βοήθεια στην ομάδα,ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής προπονείται με την ομάδα μας και από ότι φαίνεται δεν θα αργήσει να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας το οποίο αποτελείται από νεαρούς κυρίως ποδοσφαιριστές,όπως είναι βέβαια και ο συγκεκριμένος.
Εκτός από τον ποδοσφαιριστή που προαναφέραμε πιο πάνω,η ομάδα μας θα εντάξει στο δυναμικό και άλλους τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές,οι οποίοι θα ενταχθούν τον Φεβρουάριο.

Το Σάββατο η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Παύλο Μελά Κονταριώτισσας,εκτός έδρας.
Επίσης η ομάδα μας έχει κλείσει φιλικές αναμετρήσεις για την επόμενη εβδομάδα όπου και δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση λόγω των βουλευτικών εκλογών.Έτσι ο προπονητής μας θα τεστάρει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές  που θα ενταχθούν σε λίγο καιρό στην ομάδα,θα δώσει όμως και ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές αλλά και χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές έχουν λίγα λεπτά συμμετοχής.

Αν και απουσίαζαν κάποιοι ποδοσφαιριστές από την σημερινή προπόνηση, ο προπονητής  μπόρεσε να δουλέψει σωστά,όπως προαναφέραμε.

Οι απουσίες ήταν:
Ι.Τσιβαλίδης (λόγω τραυματισμού)
Θ.Παπαγιάννης (λόγω τραυματισμού"εδώ και πολύ καιρό")
Γ.Κατσαβάκης(λόγω στρατιωτικής θητείας)
Π.Παρμακτσίδης(λόγω σπουδών)
Κ.Γκουτζιάνας(λόγω ίωσις που τον ταλαιπωρεί)


Δυστυχώς για την ομάδα μας σήμερα δεν προποπονήθηκε ο μεγάλος αρχηγός Ιωάννης Τσιβαλίδης,ο οποίος είναι τραυματίας,δύσκολα θα αγωνιστεί το Σάββατο στην εκτός έδρας αναμέτρηση.Η συγκεκριμένη απουσία είναι πολύ σημαντική για την ομάδα μας.

Σε λίγο καιρό επιστρέφει στα γήπεδα ο ποδοσφαιριστής Θεοδόσιος Παπαγιάννης ο οποίος έχει τραυματιστεί πριν το τέλος του πρώτου γύρου.

Το Δ.Σ. , οι συμπαίκτες και ο προπονητής της ομάδα εύχονται και στους δύο ποδοσφαιριστές γρήγορη επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Για αυτήν την αγωνιστική θα ενημερωθείτε την Παρασκευή 16-1-15 με νέο άρθρο και ρεπορτάζ πριν τον αγώνα.
Για τα φιλικά θα ενημερωθείτε την επόμενη εβδομάδα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Β' ΕΠΣ Πιερίας 12η αγωνιστική: Απόλλων Ράχης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-1.

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Εθνικός Κατερίνης 0-5.

Κεραυνός Μακρυγιάλου - Πίνδος Άνω Αγιάννη 0-4.Δίκαιη νίκη για τους φιλοξενουμένους