Φιλικός αγώνας Τετάρτη 21 Ιανουαριου 2015 16:00 ΠΙΝΔΟΣ ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ - Εθνικός Νέας Τραπεζούντας

Φιλικός αγώνας στο γήπεδο του Άνω Αγιάννη.

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 16:00,θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ομάδα του Άνω Αγιάννη και τον Εθνικό Νέας Τραπεζούντας.
Η ομάδα του Άνω Αγιάννη θα εκμεταλλευτεί την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εκλογών κι έτσι θα πραγματοποιήσει 2-3 φιλικούς αγώνες.Σ' αυτούς τους αγώνες ο προπονητής της ομάδας του Άνω Αγιαννη,κ.Γεωργιάδης θα δώσει ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές και την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας,επίσης θα αγωνιστούν και ποδοσφαιριστές που έχουν πραγματοποιήσει λίγα λεπτά συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος.
Ο κ.Γεωργιάδης είναι φιλόδοξος και πιστεύει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα βγάλουν το πρώτο τους δελτίο από 1η Φεβρουαρίου.
Τα φιλικά που θα πραγματοποιηθούν έχουν σκοπό να κρατηθεί η ομάδα σε αγωνιστικούς ρυθμούς.Επίσης ο προπονητής του Αγιάννη κ.Γεωργιάδης θέλει να τεστάρει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και να δει αν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις του.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές είναι ευχαριστημένοι από τον προπονητή και δουλεύουν σκληρά για να αποδείξουν τις ικανότητες που έχουν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Β' ΕΠΣ Πιερίας 12η αγωνιστική: Απόλλων Ράχης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-1.

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Εθνικός Κατερίνης 0-5.

Κεραυνός Μακρυγιάλου - Πίνδος Άνω Αγιάννη 0-4.Δίκαιη νίκη για τους φιλοξενουμένους