Β' ΕΠΣ Πιερίας 4η αγωνιστική: Εθνικός Κατερίνης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-0.

Λευκή ισοπαλία είχαμε στο Ιωάννης Καλλιανίδης, ανάμεσα στον γηπεδούχο Εθνικό Κατερίνης και την Πίνδο άνω Αγίου Ιωάννη.


Στην κορυφή του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣ Πιερίας έμεινε ο Εθνικός Κατερίνης παρά την ισοπαλία απέναντι στην ομάδα του άνω Αγίου Ιωάννη, που ανέβηκε στην θέση της κατηγορίας.
 Οι δύο ομάδες είχαν διάθεση από την αρχή του αγώνα να εξελιχθεί ένα ωραίο και δυνατό παιχνίδι, παρόλα αυτά όμως η αστοχία και των δύο, τις οδήγησε ώστε να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση.



Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο από τις δύο ομάδες στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Τα κομβικά σημεία του αγώνα ήταν το διάστημα του 70' με 85', όπου οι φιλοξενούμενοι κράτησαν περισσότερο την μπάλα στα πόδια τους, δημιουργώντας επικίνδυνες φάσεις προς την εστία των γηπεδούχων, χωρίς όμως να βρούν καρπούς. Η ευκαιρία του αγώνα ήταν αδιαμβισβήτητα το χαμένο πέναλτι του Λαζαρίδη στις καθυστερήσεις, με τον έμπειρο αμυντικό του Εθνικού, να σπαταλάει την ευκαρία να "κλέψει" τους 3 βαθμούς, στέλνοντας την μπάλα άουτ.


Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ντασιόπουλος, με βοηθούς τον Μερτζεμέκη και την Τσικλητάρη Β.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Eθνικός Κατερίνης: Βαβατσιούλας, Λαζαρίδης, Τζιάμας (61' Μάνης Σ.), Νικολαΐδης, Θωμαΐδης, Γεμενετζίδης, Σοφιανίδης, Γκατζούνης (46' Γούτσιος), Παντελιάδης, Δεληγιαννίδης (75' Μάνος Α.), Δελίδης (75' Μεταξάς).


Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη (Τσιβαλίδης Ιωάννης): Σιούντας, Δημητριάδης, Ευθυμιάδης (46' Καραθάνος - 80' Παρμακτσίδης Κ.), Παπαργυρίου, Κακκάρας Σ., Εφραιμίδης (46' Lleshaj), Παρμακτσίδης Π., Παπαζήσης, Αμπατζίδης Γ., Κότσι (46' Πάγια), Γιάννης.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Β' ΕΠΣ Πιερίας 12η αγωνιστική: Απόλλων Ράχης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-1.

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Εθνικός Κατερίνης 0-5.

Κεραυνός Μακρυγιάλου - Πίνδος Άνω Αγιάννη 0-4.Δίκαιη νίκη για τους φιλοξενουμένους