Β' ΕΠΣ Πιερίας 1η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Ερμής Εξοχής 2-2.

 Σε ένα παιχνίδι με γκόλ και πολλά νεύρα, η ομάδα του άνω Αγίου Ιωάννη μοιράστηκε τον βαθμό της ισοπαλίας με την ομάδα της Εξοχής 


Μετά από έναν μήνα αναμονής για την έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, η εκκίνηση της νέα σεζόν προσέφερε ένα χορταστικό πρώτο παιχνίδι, το οποίο δικαιωματικά είχε τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι. Γκόλ, φάσεις, αψιμαχίες και παρατράγουδα στο τέλος ήταν αυτά που στιγμάτισαν τον αγώνα.
Η ομάδα του Ερμή Εξοχής μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Βελώνη από την αρχή έδειξαν να το πιστεύουν παραπάνω. Από την άλλη μεριά οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Τσιβαλίδη, δεν μπήκαν με την ίδια θέληση στο παιχνίδι, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά όμως οι γηπεδούχοι είχαν τα ψυχικά αποθέματα, δείχνοντας ότι ακόμα και σε κακή μέρα μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα.
Το χορταστικό 2-2 έμελε να στιγματιστεί από τις "διαφορές" που θέλησαν να λύσουν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, βγαίνοντας εκτός εαυτού σε δύο περιπτώσεις. Ότι διαδραματίστηκε το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό γήπεδο του άνω Αγίου Ιωάννη, δεν συνάδει με την πραγματικότητα. 


Η εξέλιξη του παιχνιδιού:

Στο 9' ο Κοσμίδης άνοιξε το σκόρ με ωραίο πλασέ στην κίνηση, κάνοντας το 0-1.
Στο 27' η Πίνδος έφτασε στην ισοφάριση με "ψαλιδάκι" του Γιάννη.


Στο 59' ο Ερμής πήρε ξανά κεφάλι στο σκόρ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Παπαγιαννόπουλου.
Στο 83' η ομάδα του άνω Αγίου Ιωάννη, έκλεψε τον βαθμό της ισοπαλίας μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εφραιμίδη.

Η 3αδα των διαιτητών ήταν: Νίκολιτς, Φωτιάδου, Μπίνιας.



Οι ενδεκάδες:

Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη (Γιάννης Τσιβαλίδης): Μυρωτής, Καραθάνος (60' Δημητριάδης), Παπαργυρίου, Ευθυμιάδης, Κακκάρας Στ., Παρμακτσίδης Π., Παπαζήσης (60' Lleshaj), Εφραιμίδης, Πάγια, Γιάννης (60' Κότσι), Αμπατζίδης Γ.

Ερμής Εξοχής (Χρήστος Βελώνης): Αμβροσιάδης, Σαρηγιαννίδης, Φωτόπουλος, Σαββίδης Χ. (60' Παγωνίδης), Βασιουρής, Σάμπα, Μπαμπατζιάνης, Παπαγιαννόπουλος, Σαββίδης Κ. (65' Γεωργαντάς), Κοσμίδης, Εγγλέζος,




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Β' ΕΠΣ Πιερίας 12η αγωνιστική: Απόλλων Ράχης - Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη 0-1.

Β' ΕΠΣ Πιερίας 15η αγωνιστική: Πίνδος άνω Αγίου Ιωάννη - Εθνικός Κατερίνης 0-5.

Κεραυνός Μακρυγιάλου - Πίνδος Άνω Αγιάννη 0-4.Δίκαιη νίκη για τους φιλοξενουμένους